Team page: Friends for Julian

Take action

About this team

Page author
Irene
Campaign
Run4Semmy Amsterdam 2014

About My Charity

Stichting Semmy

Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.

Read more

Donations raised  10,600

Friends for Julian


Lieve Vrienden, Collega's, familie en alle andere mensen,Op 19 Oktober 2014 gaan wij tijdens de Amsterdam Marathon 8 km rennen. Dit is een run die sommige van ons vaker gedaan hebben en waar sommige mensen nog hard voor zullen gaan trainen. Alleen dit jaar gaan we het anders doen.
We rennen deze voor de stichting Run 4 Semmy.Stichting Semmy zet zich in voor onderzoek naar het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom).Een aantal weken geleden heeft een collega van mij het slechte nieuws vernomen dat haar zoontje Julian hersenstamkanker heeft.Daarom slaan wij onze handen ineen en hebben hierbij heel hard jullie hulp nodig. Uiteraard kunnen jullie heel uitbundig aanmoedigen tijdens de run, altijd erg gezellig, maar wij hopen natuurlijk een fantastisch bedrag op te halen voor stichting Semmy.
Dus sla een keer een biertje over, en doneer het aan stichting Semmy. Elk bedrag is mogelijk...ook als je niet veel wilt/kunt missen.Alvast heel hartelijk dank.Indien je graag met ons wil meelopen kun je je via mijn pagina aanmelden.Wij zijn druk bezig met het bedenke van acties meer info volgt, Heel veel liefs Irene (team friends for julian)

Read more